I år har jag ätit många pepparkakor – önskelistan

Om jag vore väldigt liten idag så hade jag nog skrivit denna listan på papper och skickat till tomten. Och då tänker jag inte på denna tomten, trots att tomten sägs bo i Finland (enligt dom själva). Nepp, i dessa tider så skrivs listorna på bloggar, twitter, facebook samt youtube och hoppas på att någon ska uppmärksamma dom. Trist för tomten – undrar om han också kommer bli arbetslös? Hur som helst, för att jag inte glömma av vad det är jag behöver/önskar mig till julen så skriver jag det här, mer som en påminnelse till mig själv.

Snälla tomten – 2010

1. En Bialetti mokakokare – När man får oväntat besök helt enkelt. Jag har en esporessomaskin hemma idag, men alltid kul med att kunna skifta lite maskiner då och då. Det är något speciellt med att använda spisen helt enkelt.

2. Kaffekvarn Rancilio Rocky – För att använda en mokakokare behöver jag bönor och för att behålla smaken i dom vill jag självklart köpa dom hela och därför behöver jag en bra kaffekvarn.

3. Parfym – Skulle lukta lite gott häromdagen men märker då att min nuvarande parfym nästintill är helt slut. Så på tiden att lukta gott på nytt igen. Tror även att David blir glad då jag slipper att sno hans när jag är på besök.

4. Kökskniv Porsche Type 301-serien eller Global G-serien – Nu har jag flera knivar hemma och dom har gjort sitt trots att jag slipar om dom. Så en riktigt bra kökskniv har nu stått på önskelistan i säkert två år, men då det betyder otur att ge bort knivar så betalar jag mer än gärna den kronan som behövs för att komma runt skrockfullheten.

Related Posts with Thumbnails Blandat